لاشه شترمرغ

گوشت شترمرغ، گوشت قرمز با کلسترول، چربی، کالری پائین تر و آهن و پروتئین بالاتر نسبت به گوشت مرغ و بوقلمون میباشد و مزه آن بسیار شبیه به مزه گوشت گوساله است.

از نظر مواد مغذی بالانس ایده آلی داشته و به عنوان منبع پروتئین از طرف تشکل های سلامتی همچون انجمن قلب امریکا، انجمن سرطان امریکا و انجمن دیابت امریکا توصیه شده است.

به علت بالانس مناسبPH ، این گوشت برخلاف سایر گوشتها جاذب باکتریهای مضر مانند E.coli و سالمونلا نمی باشد. این گوشت مزه و مواد مغذی فوق العاده ای داشته و زودپز می باشد و بسیار سریع با چاشنی های مورد علاقه تان مزه دار میشود.گوشت شترمرغ بسیار سالم و جایگزین مناسبی برای گوشت سفید و گوشت قرمز است.

این شرکت توانایی تامین گوشت تازه و گرم شترمرغ را برای مصارف خانگی، رستورانها، کارخانجات، هتل ها و.......را دارد. محصولات پروتئینی تولیدی ران، استیک، فیله، دل و جگر، گردن می باشد.این محصولات در بسته بند یهای 500گرمی و یک کیلویی عرضه میشود.

مقایسه گوشت شترمرغ (در 100 گرم گوشت پخته شده)

کلسترول

آهن (میلیگرم)

کالری (کیلو کالری)

چربی (گرم)

پروتین (درصد)

 

83

3.2

142

3

26.9

شتر مرغ

89

1.2

190

7.4

28.9

مرغ

76

1.8

170

5

29.3

بوقلمون

86

3

211

9.3

29.9

گاو

118

1.2

196

6.6

31.9

گوساله

89

2.7

201

11.2

23.5

اردک

112

4.5

158

3.2

30.2

آهوی کوهی